Športofon i njegovih šest novih sportskih priča

14. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.921 Pregleda

U ovotjednom Športofonu prošetali smo raznim sportskim terenima i zabilježili šest novih sportskih priča.

Najprije smo se izravno čuli s koordinatorom svih selekcija Nogometnog kluba Samobor Nikolom Tomićem, koji nam se javio s netom odigrane utakmice Treće hrvatske lige – zapad, u kojoj je Samobor u Zagrebu remizirao s Vrapčem. Tomić se osvrnuo i na dosadašnji tijekog ovog za Samoborce iznimno uspješnog prvenstva govoreći i o nastavku natjecanja.

O novom samoborskom Fitness parku na otvorenom – otvorenom dan prije kod Sportske dvorane Samobor, govorila nam je tajnica Samoborskog športskog saveza Marijana Radek.

5 (1024 x 768)

Na jubilarni, 20. Memorijal Branka Bošnjaka i prošlosubotnja popratna zbivanja uz ovo kyokushin natjecanje, osvrnula se predsjednica Karate kluba Mladost Ljiljana Šurbek Bošnjak.

Motocross1 (1024 x 768)

Uime Motocross kluba Marović, sportska legenda našeg grada, Drago Marović, najavio je predstojeći Kup Hrvatske i Trofej grada Samobora u motocrossu, koji je u nedjelju, 18. listopada na stazi Draga u rakovom Potoku.

gimnastika ztd zagreb1 (757 x 568) (1024 x 768)

Predsjednica Gimnastičkog kluba Samobora Sandra Mihelić govorila je o najnovijim rezultatima samoborskih gimnastičarki i najavila domaćinstvo i organizaciju 4. kola Kupa regije -sjever u sportskoj gimnastici, dolazeće subote u velikoj dvorani Osnovne škole Bogumila Tonija.

0 (1024 x 576)

O još jednom sportskom spektaklu u našem gradu, plesnom bodovnom turniru u latinskoameričkim i standardnim plesovima, u subotu u Sportskoj dvorani Samobor, govorila je tajnica Športskog plesnog kluba Samobor Anita Matijaščić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.