Vikend pun stolnog tenisa

12. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.526 Pregleda

U 1. kolu Prve hrvatske lige – zapad, u utakmici odigranoj u subotu u dvorani Synergia Konzum (bivši Mercator), samoborske stolnotenisačice Katarina Žitković, Klara Znika, Zara Ilić i Ivana Medvedović pobijedile su s 4:0 susjednu ekipu STK Sveta Nedelja-Novaki. Iako rezultat na to ne ukazuje, bilo je puno napetosti i obrata u ovom susretu.

stk2 (1024 x 607)

Muška stolnoteniska ekipa u sastavu Pavao Jozić, Grigor Ilić, Jan Bogović i Petar Znika u 3. kolu Hrvatske lige – regija srednja Hrvatska, pobijedila je dan ranije, u petak, također susjede iz Svete Nedelje rezultatom 4:1.

stk3 (1024 x 663)

Jučer je u Sportskoj dvorani Samobor odigran i 13. kup Grada Samobora u stolnom tenisu – Grand prix. Roko Tošić po četvrti put je slavio ispred mladog hrvatskog reprezentativca Tomislava Pucara. Treće mjesto osvaja Vjekoslav Nemec, a četvrti je bio Tomislav Japec.

stk4 (1024 x 616)

Za tjedan dana, u nedjelju, 18. listopada, stolnotenisko kup natjecanje se nastavlja s mlađim uzrastima u deset kategorija, veteranima do 55 godina, veteranima od 55 do 70 godina, veteranima s više od 70 godina i osobama s invaliditetom – stojeća kategorija.

Krunoslav Znika

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.