U Karlovcu predstavljen program HDZ-a “5 + Hrvatska”

12. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.988 Pregleda

U potpuno ispunjenoj Sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu prošle subote 10. listopada održan je programski skup HDZ-a i Domoljubne koalicije za VII. Izbornu jedinicu, na kojem je predstavljen Izborni program „Gospodarski rast, održivi razvoj i zapošljavanje: 5+Hrvatska“.

Glavne točke programa koji je pomno i stručno pripreman protekle dvije godine predstavio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

“Ova vlada nema koncept kako Hrvatsku izvući iz krize. Stanje u Hrvatskoj je krajnje teško. Od svih problema, najbolniji su velika nezaposlenost, odlazak mladih, depopulacija i sve veće zaduživanje države. Toj agoniji, na sreću, ubrzo stiže kraj, a dolazi vrijeme obnove i razvoja. To ćemo postići ostvarenjem našeg programa kojeg su izradili najbolji stručnjaci!”,  samo su neke od snažnih poruka koje je okupljenima uputio predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

jelic karlovac (757 x 355)

Koordinator za 7. izbornu jedinicu i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić, u svom je govoru naglasio: “Dosta je bilo,  ovo više nema smisla! Ministri iz ove Vlade ne žele razgovarati s braniteljima, sindikatima, sportašima nastavnicima, obrtnicima, gospodarstvenicima, a premijer na odlasku svađa se s predsjednicom Hrvatske poput nekog pubertetlije.”

hdz karlovac 2 (757 x 355)

Predsjednica “Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski” Marija Jelkovac obećala je da će ponovno braniteljima vratiti dostojanstvo i ponos. “Mladi su budućnost naše zemlje, a na žalost čak 100 tisuća mladih je otišlo trbuhom za kruhom, graditi tuđe domovine, umjesto svoju”, kazala je Jelkovac.

hdz karlovac 3 (757 x 355)

U ime Mladeži HDZ okupljenom mnoštvu obratila se Majda Burić, rekavši kako je politika aktualne vlade  zabijanje autogolova i utrka prema dnu. “Ali mi jako dobro znamo igrati nogomet. Imamo vrhunski klub HDZ. I izvrsnog izbornika Tomislava Karamarka. I zabit ćemo pobjednički gol! Neka nas na tom putu čuva dragi Bog i neka čuva našu domovinu”, zaključila je Maida Burić.

hdz karlovac 1 (757 x 355)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

 1. Avatar

  Bivši predsjedniče kako si hitar u objavljivanju vijesti o radu HDZ-a! Prošla su samo 4 dana od skupa o kojem pišeš- bravo!
  Baš me zanima kaj bi Beljak rekel da vijesti o njemu objavljuješ sa tolikim zakašnjenjem?!

 2. Avatar

  Vijest je objavljena više nego korektno! Pokušavam, ali nikako ne mogu shvatiti vas koji uporno pilite granu na kojoj sjedite.

 3. Avatar

  1. Rast 2.Razvoj 3.Zapošljavanje 4. Pitati veliko vodju 5. Isto kao 4