Škola Bregana na danima kruha u Stubakima

12. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.504 Pregleda

Jučer je u Stubičkim Toplicama održana smotra koju je organizirala Udruga Lijepa Naša, a čije pokroviteljstvo potpisuje Hrvatski sabor. U Hotelu Matija Gubec okupili su se predstavnici 50-ak škola iz cijele Hrvatske, a među njima našao se i prekrasno uređen štand Osnove škole Milana Langa iz Bregane te njezini predstavnici odjeveni u narodne nošnje. Bili su to Marlena Horvat, Gabriel Radovanić i Laura Komljenović. S njima su bili i vjeroučiteljica – voditeljica tročlane učeničke ekipe Milica Abramović, kuharica Mirjana Bencalić koja je osmislila uređenje prostora te domar Darko Celižić koji se brinuo da svi ugodno putuju na smotru.

4 (1024 x 1276)

Prema dojmovima naših predstavnika, bilo je to odlično iskustvo za sve i još jedna sjajna prezentacija ove eko-škole.

3 (1024 x 768)

Škola Milana Langa zahvalu upućuje i svojoj vjernoj sumještanki i prijateljici Renati Kruhan, vlasnici pekarnice Zemljič, koja je pripomogla da školski izložbeni prostor bude bogat proizvodima od brašna.

Igor Matijašić

5 (1024 x 1707)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.