Najbolji borci Mia Čakanić i Lovro Mihelić

12. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.286 Pregleda

Na Otvorenom prvenstvu Hrvatske 2015. u kyokushin karateu u disciplinama kate (forme) i kumite (borba), održanom u subotu u Zaprešiću, u organizaciji Hrvatskog kyokushinkai saveza i uz domaćinstvo Kyokushinkai kluba Budo Ryu iz Zaprešićam nastupilo je 86 natjecatelja iz 15 klubova iz 6 zemalja, Danske, Slovenije, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske, 25 u katama, a 75 u borbama.

Za najboljeg borca u ženskoj konkurenciji izabrana je Mia Čakanić iz Domenice Sveta Nedelja, dok je za najboljeg borca u muškoj konkurenciji izabran Lovro Mihelić iz Fortisa Samobor.

Pored nastupa na turnirima u Španjolskoj, Mađarskoj i Srbiji, Hrvatskom kyokushinkai savezu 7. studenoga predstoji suorganizacija 3. BiH Opena u Brčkom te organizacija 13. kup Domenice, turnira pod domaćinstvom KKK Domenica Sveta Nedelja koji je prošle godine okupio 270 natjecatelja iz 12 zemalja i koji će se sljedeće godine održati 12. ožujka u novoj svetonedeljskoj školskoj sportskoj dvorani pri Područnoj školi Rakitje.

Valja naglasiti kako su turniri Hrvatskog kyokushinkai saveza otvoreni za sve natjecatelje željne natjecanja u karateu sa punim kontaktom bez obzira na stil, savez ili organizaciju iz kojih dolaze.

Rezultate i album fotografija s turnira, kao i informacije o radu Hrvatskog kyokushinkai saveza pogledajte na FB stranici Croatian Kyokushinkai Association.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.