Filip Šipek prvak Hrvatske

12. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.674 Pregleda

Mladi judaš Judo kluba Samobor Filip Šipek u kategoriji do 50 kg i u konkurenciji 6 natjecatelja postao je jučer u Podsusedu prvak Hrvatske među mlađim kadetima, kojih je sveukupno nastupilo 209. U prvom kolu bio je uspješniji od svog protivnika i pobjeđuje na ipon. U polufinalu prekrasnim sodeom baca svog protivnika na ipon i ulazi u finale. Finalnu borbu protiv Konjevoda prvo baca na yuko, a zatim prekrasnim ipon seoiem baca na ipon i osvaja zlato.

5 (1024 x 1365)

Mlađe kadetkinje Lea Tomašković i Martina Greblički ostale su, nažalost, bez plasmana.

2 (1024 x 768)

Među mlađim seniorkama (ukupno 120 natjecateljica) Petra Pandža u svojoj kategoriji do 63 kg osvojila je broncu isako je nastupila s teškom ozljedom ramena. Marta Bortas u kategoriji do 57 kg bila je na domak postolja, ali se na kraju morala zadovoljiti petim mjestom.

4 (1024 x 768)

Judo klub Samobor ovaj put je nastupio s nešto manje natjecatelja zbog ozljeda koje su zaredale kod njegovih natjecatelja.

Josip Šančić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.