Dan kruha u Bregani

10. listopada 2015.
Komentari isključeni
969 Pregleda

Jučer je u školi Milana Langa u Bregani iskazana zahvala za plodove zemlje, a Dan kruha ponovno se pokazao kao manifestacija u kojoj učenici uživaju. U jutarnjem su turnusu učenici predmetne nastave najprije pogledali program koji je osmislila vjeroučiteljica Ksenija Vilić u suradnji sa zborom pod ravnanjem učitelja Marina Rimca, a potom je župnik župe Svetog Ivana Krstitelja u Lugu, Mladen Sinković blagoslovio obilje krušnih proizvoda koji su se našli na stolovima.

4 (1024 x 768)

5 (1024 x 574)

Poslijepodne je za učenike razredne nastave prigodan program (splet recitacija, pjesme i dramskih točaka) pripremila vjeroučiteljica Luca Mihmić, a kao i ujutro, doneseno je blagoslovio župnik Sinković. Nakon molitve uslijedilo je uživanje u mnogim krušnim delicijama.

Igor Matijašić

3 (1024 x 784)

6 (1024 x 768)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.