Mladež svetonedeljskog HDZ-a i hrvatske zastavice

9. listopada 2015.
Komentari isključeni
944 Pregleda

Mladež HDZ-a Svete Nedelje obilježila je jučer Dan neovisnosti. Tom prigodom dijelili su sugrađanima na Trgu Ante Starčevića hrvatske zastavice i tekst Odluke Sabora Republike Hrvatske o raskidu svih državnopravnih veza sa SFRJ. Obilježavanju su nazočili svetonedeljski gradonačelnik s dogradonačelnicima te nekoliko gradskih vijećnika i drugi članovi i simpatizeri stranke. Time su članovi Mladeži podsjetili i osvijestili građane na važnost ovog datuma.

Svi sudionici akcije suglasili su se da danas imamo suverenu i samostalnu državu zahvaljujući braniteljima koji su svojom hrabrošću obranili našu domovinu, a na nama svima je da se danas u miru vlastitim angažmanom i zalaganjem borimo za veću zaposlenost i bolji život građana. Simboličnim darivanjem zastavice istaknuli su želju za ponosnim isticanjem hrvatske zastave na sve datume koji su od značaja za našu domovinu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.