Samobor je lepi varoš – Giznik-Anindol

8. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.876 Pregleda

U novoj epizodi serijala Samobor je lepi varoš – o životu i radu u našim mjesnim odborima i gradskim četvrtima, prvi put ove jeseni zakoračili smo u jednu gradsku četvrt – Giznik-Anindol, u kojoj ne nedostaje aktivnosti. Predvodi ih agilni predsjednik Vijeća gradske četvrti Miran Šoić sa svojim suradnicima.

3 (1024 x 768)

Uz njega, ovaj put svoje dojmove o životu u toj elitnoj gradskoj četvrti iznosi i Silva Lamot, koja je prije 33 godine promijenila svoje samoborsko prebivalište i iz nizine se odselila na brijeg.

7 (1024 x 768)

Na Gizniku već 20-ak godina živi i gradska vijećnica Zvjezdana Sečen, koja je također iskusila život u strogom središtu grada, ali i u udaljenim Grdanjcima.

5 (1024 x 768)

Razgovor o Gradskoj četvrti Giznik-Anindol zaključili smo s ovogodišnjim glavnim gradskim laureatom, dobitnikom Nagrade Grada Samobora za životno djelo Želimirom Štahanom, čija je i struka, a ne samo mjesto stanovanja vezana uz perivoj Anindola.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.