“Protect to Prevent”

5. listopada 2015.
Komentari isključeni
952 Pregleda

Sutra u našem gradu završava još jedan međunarodni projekt mladih uz potporu Erasmus+ programa Europske komisije tragom kojeg se odvija razmjena mladih “Protect to Prevent”. Ovaj projekt okupio je u Samoboru 30 mladih iz Turske, Makedonije, Slovačke, Bugarske, Grčke i Hrvatske na temu odgovornog seksualnog ponašanja i prevencije spolnih bolesti.

P_to_P_HSOB 4 (1024 x 768)

Uz bogat program, niz edukativnih radionica i aktivnosti, istraživanja na zadane teme, diskusija i prezentacija, anketiranje lokalnog stanovništva na ulicama Samobora te dodatne sportske aktivnosti i Outward Bound metode iskustvenog učenja u prirodi, 30 mladih iz 6 zemalja zajedno je učilo i razmjenjivalo iskustva.

P_to_P_HSOB 3 (1024 x 768)

“Protect to Prevent” četvrti je međunarodni projekt za mlade koji se ove godine provodi u Samoboru, a Hrvatska škola Outward Bound najavljuje još 2 projekta za mlade koji će se održati ove jeseni.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.