Novi program za upravljanjem grobljima

5. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.460 Pregleda

Trgovačko društvo Komunalac d.o.o., Samobor uvelo je novi program za upravljanje grobljima Axiom Memento.Uvođenjem novog programa za upravljanje grobljima i digitalizacijom grobne evidencije svih groblja pod upravom trgovačkog društva Komunalac d.o.o., Samobor, povećana je kvaliteta pružanja usluge korisnicima. Gradsko groblje Samobor, Gradsko groblje Otruševec, groblje u Svetom Martinu pod Okićem i groblje u Rudama digitalno su snimljeni iz zraka, a snimka je implementirana u softver za evidenciju grobnih mjesta. Time je omogućeno jednostavnije, brže i sigurnije vođenje grobne evidencije, očevidnika i registara.
Također, svi zainteresirani imaju mogućnost, putem poveznice na službenoj stranici trgovačkog društva Komunalac d.o.o., Samobor te putem mobilnih uređaja, pretraživati podatke o pokojnicima i položaju grobnih mjesta.

Ovim putem pozivamo nositelje prava korištenja grobnih mjesta i one koji imaju pravo korištenja grobnog mjesta, a nisu upisani u grobni očevidnik, da dostave našoj Službi održavanja groblja i obavljanja pogrebnih poslova rješenja o nasljeđivanju, ugovore ili ostale pravne dokumente koji mogu biti osnova za stjecanje prava korištenja.

Unošenje podataka u novi program još je u tijeku, a svi podaci bit će uneseni do kraja ove godine.

Salon za ugovaranje ispraćaja (757 x 568)

S ciljem povećanja kvalitete pružanja usluge ožalošćenima u njima najtežim trenucima, uređen je salon za ugovaranje ispraćaja, koji se nalazi u prizemlju upravne zgrade trgovačkog društva Komunalac d.o.o., Samobor.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.