Ana Lenard i Kruno Fadljević zlatni u Rijeci!

5. listopada 2015.
Komentari isključeni
1.461 Pregleda

Nakon podužeg izbivanja s tatamija, još od Europskih igara u Bakuu, Ana Lenard se na najbolji način vratila u ritam natjecanja pobijedivši na 15. Croatia openu koji se održao u Rijeci 03. listopada u sportskom centru Zamet.Usprkos činjenici da je daleko od željene forme, Ana je ipak odradila odličan turnir te je sve svoje supranice uspjela pobijediti i u konačnici stati na pobjedničko postolje. Medalje su u Aninoj težinskoj kategoriji ( do 61 kg) osigurale i predstavnice Italije, Crne Gore i Austrije. Potrebno je spomenuti da se u Rijeci natjecalo 1554 sportašica i sportaša iz 16 zemalja Europe što je ovaj turnir svrstalo u sam vrh kvalitete u regiji.

Nakon zlata Ane Lenard osvojenog prvog dana 15. Croatia opena, drugog dana su nastupili i mladi Karate kluba Samobor te osvojili četiri odličja.
Briljirao je Kruno Fadljević u konkurenciji mlađih kadeta do 57 kg koji je osvojio zlato te tako naplatio sav svoj trud i naporan rad na treninzima u proteklo vrijeme.

IGOR FADLJEVIĆ (757 x 1346)

Srebrno odličje je osvojio državni prvak Jan Katanec koji je u konkurenciji kata posustao tek u finalu kategorije mlađih učenika.

JAN KATANEC (757 x 568)

Korak niže od Jana na postolju je zastala Iskra Majsec u konkurenciji mlađih učenica izgubivši u polufinalu od mlade favorizirane Francuskinje te se morala zadovoljiti broncom.

ISKRA MAJSEC (757 x 568)

Brončanim odličjem se okitila i Paula Šogorić u konkurenciji mlađih kadetkinja preko 55 kg te time zaokružila nastup Krate kluba Samobor na 15. Cro openu.
Vrlo blizu medalji je bila i Magdalena Šuflaj kojoj je finale pobjeglo nezasluženo, ali je borbu za broncu u repasažu izgubila zasluženo te je tako nesretno ostala bez odličja.

PAULA ŠOGORIĆ (757 x 426)

Svakako treba istaknuti vrlo jaku konkurenciju koja je nastupila u Rijeci : 170 klubova, 16 zemalja i 1554 sportašica i sportaša tako da je svaka osvojena medalja vrhunski sportski doseg.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.