Sjajne pobjede samoborskih tenisača

29. rujna 2015.
Komentari isključeni
1.257 Pregleda

Na velikom turniru Hrvatskog teniskog saveza u Čakovcu, za igrače do 14 godina, najbolji samoborski junior Nikola Bašić osvojio je prvo mjesto i to bez izgubljenog seta. U finalu je porazio prvog nositelja turnira, petog na hrvatskoj rang listi, Varaždinca Kostića Ferčeka 6:4, 6:0. Bašić je osvojio turnir i u igri parova igrajući s igračem Zlatara Žeželjem.

Stjepan Majcan je osvojio turnir Hrvatskog teniskog saveza Šalata open do 12 godina pobijedivši u finalu prvog nositelja, zagrebačkog igrača Matiju Margetića 6:1, 6:4.

Odlično je igrala i petnaestogodišnjakinja Nika Valentičević na turniru u Zaprešiću u konkurenciji do 18 godina gdje je ostvarila plasman u polufinale pobijedivši dvoransku prvakinju Hrvatske Osječanku Ana Mariju Medić u 3 seta.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.