“Bjegunci” ne bježe od svoje humanitarne misije

29. rujna 2015.
Komentari isključeni
1.712 Pregleda

Moto klub Bjegunci, ili Fugitives, iz Samobora, poznat po svojim humanitarnim akcijama, nakon donacije za malu Samoborku koja je oboljela od leukemije, ponovno je ove godine humanitarno darivao. Ovoga puta razveselili su najmlađe iz Dječjeg vrtiać Izvor u Ulici Gustava Krkleca 2, poklonivši im danas njihaljku za njihovo vrtićko dvorište u vrijednosti od 3 i pol tisuće kuna.

3 (1024 x 768)

U dogovoru s direktorom tvrtke Vojtek oprema, Darkom Vojtekom, koja proizvodi urbanu opremu za dječja i sportska igrališta, i u suglasnosti s ravnateljicom vrtića Martinom Trošelj, danas poslijepodne donacija je uručena mališanima.

5 (1024 x 768)

Motoriste su ispred ulaza u vrtić dočekali njegovi polaznici s pjesmicom, a motoristi i motoristice su mališane počastili slatkišima i poklonili im majicu svojega kluba ne bi li je stavili negdje na zid vrtića kao uspomenu na ovu lijepu gestu.

7 (1024 x 1365)

8 (1024 x 1365)

Naravno, oni najhrabriji i najznatiželjniji imali su prigodu sjesti po prvi put na motore, a puno je njih reklo da će i sami jednoga dana postati motoristi i motoristice, što su članovi Motokluba Fugitives odmah podržali jer je pomladak u njihovu klubu uvijek dobrodošao.

Natalija Rešetar

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.