Najnovije
Isključenja struje 4. i 5. lipnja (3. lipnja 2020. 18:26)
Samobor je lepi varoš – Stojdraga (3. lipnja 2020. 16:36)
Velik odaziv – hvala svima! (3. lipnja 2020. 13:50)
Radovi na samoborskim prometnicama (3. lipnja 2020. 13:01)
Kakva nas budućnost čeka? (3. lipnja 2020. 11:34)
Online edukacija za male iznajmljivače (2. lipnja 2020. 16:03)

Tomovski i dalje na čelu Foruma mladih samoborskog SDP-a

28. rujna 2015.
Komentari isključeni
1.958 Pregleda

Izborna konvencija Gradske organizacije Foruma mladih Grada Samobora, četvrta po redu, izabrala je u subotu novo vodstvo mladih SDP-ovaca. Na konvenciji je ponovno za predsjednika izabran Luka Tomovski. Nova potpredsjednica je Romina Galović, koja je ujedno i predsjednica Savjeta mladih Grada Samobora, a novi članovi gradskog odbora su Ivan Piškulić, Tomislav Šapić, Katarina Heski, Stjepan Gluščić, Filip Agnić, Karlo Šalamon, Borna Glückselig, Alen Grgos i Sven Pfeifer.

2 (1024 x 1820)

Predsjednik Foruma je u svom izvještaju o radu iznio sve aktivnosti foruma u proteklom mandatu. Dan planeta Zemlje, Dan borbe protiv AIDS-a, Praznik rada i kestenijada samo su neke od tradicionalnih akcija u kojima sudjeluje samoborski forum. Također, mnogi “forumaši” su aktivni u mjesnim odborima i gradskim četvrtima, a zastupljeni su i u Gradskom vijeću. Kao najvažnije ciljeve spomenuo je brigu za mlade, jačanje članstva i aktivno sudjelovanje u kampanji za parlamentarne izbore.

Tomovski je posebno zahvalio pokojnom predsjedniku SDP-a Samoboru Željku Žarku koji je bio veliki prijatelj Foruma mladih. Zahvalu Forumu izrazila je u svom govoru zamjenica gradonačelnika i predsjednica SDP-a Samobor Sanja Horvat Iveković, potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Hrvatske Drago Tomašić i mnogi drugi gosti. Konvencija je završila podjelom zahvalnica zaslužnim članovima foruma.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Nakon bala vampira u plavoj verziji evo i jednog u crvenoj.

  2. Avatar

    A što je i Dinamo bio?

  3. Avatar

    Jok ba, adeze 🙂