Luka Tomovski za govornicom

Luka Tomovski ponovo predsjednik

28. rujna 2015.
Komentari isključeni
1.390 Pregleda

U subotu 26. rujna održana je 4. izborna konvencija Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Grada Samobora.

Na konvenciji je ponovno za predsjednika izabran Luka Tomovski. Nova potpredsjednica je Romina Galović koja je ujedno i predsjednica Savjeta mladih Grada Samobora, a novi članovi gradskog odbora su Ivan Piškulić, Tomislav Šapić, Katarina Heski, Stjepan Gluščić, Filip Agnić, Karlo Šalamon, Borna Gluckselig, Alen Grgos i Sven Pfeifer.

Predsjednik Foruma mladih SDP-a Samobora je u svom izvještaju o radu spomenuo brojne aktivnosti Foruma u proteklom mandatu. Dan planeta Zemlje, Dan borbe protiv AIDS-a, Praznik rada i kestenijada samo su neke od tradicionalnih akcija u kojima su sudjelovali članovi samoborskog Foruma. Također, mnogi od njih su vrlo aktivni u mjesnim odborima i gradskim četvrtima, a zastupljeni su i u Gradskom vijeću.

Kao najvažnije ciljeve u budućem radu Tomovski je istaknuo brigu za mlade, jačanje članstva i aktivno sudjelovanje u predstojećoj kampanji za parlamentarne izbore. Posebno biranim riječima Tomovski se prisjetio pokojnog predsjednika SDP-a Samobor Željka Žarka koji je uvijek imao razumijevanja za mlade i puno pomagao u radu Foruma.

Zahvalu Forumu izrazili su u svom obraćanju i zamjenica gradonačelnika i predsjednica SDP-a Samobor Sanja Horvat Iveković, potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Hrvatske Drago Tomašić, te mnogi drugi gosti.

Konvencija je završila podjelom zahvalnica zaslužnim članovima foruma.

Luka Tomovski i Romina Galović

Luka Tomovski i Romina Galović

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.