4 medalje za male “profectusovce”

28. rujna 2015.
Komentari isključeni
852 Pregleda

Mlađi natjecatelji Judo kluba Profectus Samobor nastupili su protekle subote u Dugoj Resi, na 6. memorijalnom turniru “Boris Vrbetić Bobo” u organizaciji Judo kluba Duga Resa. Na natjecanju je nastupilo 155 natjecatelja iz 20 klubova iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Prvi turnir nakon ljetne stanke donio je i 4 nove medalje: Fredi Pavlović je u uzrastu dječaka do 8 godina u 3 borbe došao do prvog mjesta i zlatne medalje. Lena Petrinić je u uzrastu djevojčica do 10 godina u kategoriji do 36 kilograma prvo kolo bila slobodna, a u slijedećem gubi od kasnije pobjednice kategorije. Lena u repasažu dolazi do borbe za broncu u kojoj pobjeđuje i osvaja 3. mjesto. U uzrastu dječaka do 10 godina u najbrojnijoj kategoriji do 27 kilograma, s13 natjecatelja, Ivan Vojvoda prvo je kolo bio slobodan, a zatim s dvije pobjede dolazi do finala. Na žalost, finale gubi od natjecatelja iz Judo kluba Dugave i osvaja srebrnu medalju. A u kategoriji do 30 kilograma nastupili su Patrik Župančić nakon dvije pobjede gubi polufinale i u repasažu se za medalju bori protiv klupskog kolege Petra Slamara u kojoj se Patrik pokazao kao bolji i osvojio brončanu medalju.

Petar Slamar je bio 5., kao i Rocco Cekuš u kategoriji do 34 kilograma.

Vladimir Vuković

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.