Zlato za Filipa Šipeka

21. rujna 2015.
Komentari isključeni
1.369 Pregleda

Judaši Judo kluba Samobor vratili su se s jakog međunarodnog turnira održanog u českom Brnu sa zlatom Filipa Šipeka te broncama Petre Pandže i Marte Bortas. U dva dana natjecanja nastupilo je više od 800 natjecatelja iz desetak zemalja.

Prvi su na tatami izašli seniori, a među njima je Petra Pandža u kategoriji -63 kg i konkurenciji 12 natjecatelja osvojila treće mjesto. Josip Šančić je među 16 seniora -90 kg bio peti.

Juniorka Marta Bortas u kategoriji -57 kg domogla se zasluženog trećeg mjesta, a Filip Šipek među kadetima -46 kg osvaja prvo mjesto.

2 (1024 x 1365)

Do medalja nisu uspjele doći kadetkinje Martina Greblički -57 kg i Lea Tomašković -52, koje su ispale u prvom kolu, te Filip Greblički -66 kg u konkurenciji s najviše natjecatelja, među kojima je na kraju bio sedmi.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.