“Neka se čuje do neba glas” za Godinu posvećenog života

19. rujna 2015.
Komentari isključeni
1.624 Pregleda

Udruga U Duhu S Kristom i ove godine, četvrti put uzastopno, priređuje veliki humanitarni koncert popularne duhovne glazbe „Neka se čuje do neba glas“ uz novih 8 izvođača, samoborski duhovni instrumentalni sastav i Dekanatski zbor Samobora.

Koncert će se održati sutra, u nedjelju, 20. rujna s početkom u 20 sati u Sportskoj dvorani Samobor. Nastupanju: Alan Hržica, vlč. Branimir Budinski feat. Lucija Vitko, Dekanatski zbor Samobora, Čedo Antolić fest. Matija Antolić, s. Tihana Strancarić i Zbor mladih Domaslovec, Vladimira Kupres Vreš i Željka Marinović uz pratnju Samoborskog duhovnog orkestra. Voditelji su Silvija Blažević i Drago Celizić.

Dio prihoda od prodanih ulaznica ponovno će biti darovan jednoj obitelji s više djece s našeg područja.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna prodaju se nakon nedjeljnih misa, u Turističkoj zajednici grada Samobora i na ulazu u dvoranu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.