Započeo ovojesenski ciklus Tribina gradonačelnika po mjesnim odborima

16. rujna 2015.
Komentari isključeni
1.024 Pregleda

Skupom u Vrbovcu jučer je započeo ovojesenski ciklus Tribina gradonačelnika Kreše Beljaka, koji će u sljedećih mjesec i pol dana obići sve mjesne odbore i razgovarati s njihovim vodstvima i mještanima o dosad učinjenom na njihovom području te o planovima za sljedeću godinu. Još lani se pokazalo da je jesen idealno vrijeme za to s obzirom na planiranje gradskog proračuna, pa će tako svi zainteresirani u neposrednom kontaktu gradonačelniku i njegovim suradnicima, zamjenicima, pročelnicima, stručnim suradnicima, direktorima gradskih tvrtki i drugima, moći reći i što ih muči, ukazati na eventualne propuste, predložiti izmjene planova i slično, čime će i gradskim službama u cjelini olakšati planiranje i stvaranje prioriteta na razini cijelog grada.

Prve dvije tribine, u Vrbovcu i susjednim mu Medsavama, protekle su u iznimno demokratskom ozračju, okupile su solidan broj stanovnika tih dvaju naselja, pale su i zaslužene pohvale na račun gradskog vodstva, ponajprije za ovogodišnje komunalne akcije, ali i dobronamjerne kritike na okolnosti koje bi se, prema promišljanjima građana, trebale promijeniti na bolje.

Do kraja tjedna gradonačelnik Beljak sa suradnicama će se zadržati u nizinskom dijelu grada. danas u 18 sati na rasporedu je tribina u Savrščaku, a od 20 sati u Celinama. Sutra u 18 sati Tribina gradonačelnika bit će održana u Hrastini, a u 20 sati u Domaslovcu, dok će u petak u 18 sati na red doći Otok, a u 20 sati Farkaševec.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.