“Nakon mora v brege se mora”

9. rujna 2015.
Komentari isključeni
1.174 Pregleda

U nedelju 13. rujna redakcija Svetonedeljskog lista organizira 11. tradicionalnu rekreacijsku šetnju po Svetonedeljskim bregima poznatu pod geslom “Nakon mora v brege se mora”.

Trasa šetnje duga je između 10 i 12 kilometara za što šetačima treba oko 3 sata laganog hoda, a polazak je s Trga Ante Starčevića u 14 sati i 30 minuta. Tijekom šetnje sudionici osim ljepote svetonedeljskog krajolika, mogu s nekoliko vidikovaca uživati i u prekrasnim pogledima prema Samoboru, Okiću, Pisarovini, Zaprešiću i Zagrebu.

Nakon povratka iz šetnje, od 18 sati na središnjem svetonedeljskom trgu vas očekuje dobra zabava i tombola uz bogate nagrade sponzora.

Pokrovitelji i ovogodišnje šetnje su Grad Sveta Nedelja i Turistička zajednica Svete Nedelje, a šetače medijski prati i podupire Radio Samobor.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.