Slušatelji pitanjima obasuli dogradonačelnika Staneca

3. rujna 2015.
Komentari isključeni
1.640 Pregleda

U Tribini gradonačelnika u četvrtak, 3. rujna, gostovao je zamjenik gradonačelnika Željko Stanec. U emisiji je bilo riječi o obnovi mosta preko Gradne te uređenju prometnica. Većim dijelom emisije dogradonačelnik Stanec odgovarao je na upite slušateljica i slušatelja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

  1. Anja Franić - Modrić

    Na pitanje o uređenju pokrova na DV “Izvor” stiglo je naš redakcijski e-mail dodatno pojašnjenje! “Slijedom postavljenog pitanja u današnjoj emisiji Tribina gradonačelnika, vezano uz početak radova na izmjeni pokrova DV Izvor, obavještavamo kako je izvođač radova dana 21. kolovoza uveden u posao. U tijeku je nabava pokrova i izrada metalne konstrukcije krova u radioni.
    Kada izvođač radova bude pri kraju s pripremama nove metalne konstrukcije, pristupit će se demontaži postojećeg krova na objektu” – pojašnjavaju u Gradu Samoboru.