Počinje nova veteranska sezona

2. rujna 2015.
Komentari isključeni
1.528 Pregleda

U ponedeljak 7. rujna počinje nova prvenstvena sezona veterana u I i II ligi Nogometnog središta Samobor. Novi prvoligaši postali su veterani Samoborskog Otoka i Mladosti iz Domaslovca, dok su među drugoligaše preselili veterani Bregane, a ponovo su se okupili veterani Sloge iz Brezja.

Titulu prvaka branit će veterani TOP-a iz Kerestinca koje uskoro očekuje i polufinalni dvoboj za veteranskog prvaka Nogometnog saveza Zagrebačke županije protiv NK Vrbovca. Prvi susret Kerestinčani igraju u gostima 17. rujna, a uzvrat je u Kerestincu 8. listopada.

Veterani Samobora koji su nakon dugog niza godina prošle sezone prepustili titulu prvaka TOP-u, pokušat će skinuti Kerestinčane s prijestolja u novom prvenstvu, no to bi im moglo poći za nogom samo pod uvjetom da značajno pomlade momčad.

I Sava iz Strmca svakako se ne odriče šampionskih ambicija u dolazećoj sezoni, a svi ostali prvoligaši u stanju su svakome pomrsiti račune, pa će natjecanje sigurno biti vrlo izjednačeno i uzbudljivo.

Kod drugoligaša je za očekivati maksimalni angažman veterana Bregane kako bi se ponovo vratitli u veteransku elitu, a veliku borbu za taj cilj vodit će ponajprije s veteranima Klokočevca, Sloge Suze, Sloge Brezje i Save iz Medsava.

Raspored 1. kola I VL Samobor: (ponedeljak 7. rujna od 17:30 sati):

Domaslovec: MLADOST(D) –  HNK TIGAR RAKITJE 

Samobor: SAMOBOR –  TOP 

Samoborski Otok: CROATIA(S) –  SAMOBORSKI OTOK 

Novaki: NOVAKI –  ŠD KLADJE 

Galgovo: GALGOVO –  SAVA(S) 

Raspored 1. kola II VL Samobor (ponedeljak 7. rujna od 17:30 sati):

Bestovje: BESTOVJE –  KONŠČICA 

Orešje: SLOGA SUZA –  BREGANA VNK 

Brezje: SLOGA(B) –  KLOKOČEVAC 

Medsave: SAVA/M/ –  RAKOV POTOK 

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.