Veterani se sjećaju Iveka Blaževića

21. kolovoza 2015.
Komentari isključeni
2.269 Pregleda

Nogometni veterani s područja Samobora i Svete Nedelje drugu godinu uzastopno prisjećaju se nezaboravnog prijatelja i odličnog nogometaša Ive Blaževića-Iveka, koji je tragično preminuo od srčanog udara na prvenstvenoj utakmici svog Samoborskog Otoka i Sloge Suze iz Orešja 7. listopada 2013. godine.

Ivo je bio odličan krilni napadač, prepoznatljiv i po šilterici s kojom je uvijek nastupao, vedar, srdačan čovjek i brzonogi nogometaš koji je uživao u igri, i kojeg je krasila rijetka borbenost, ali i uvijek izraženo poštovanje prema
suparnicima na nogometnom terenu.

vetteranski turnir 1 (757 x 568)

Na ovogodišnjem Memorijalu koji se odigrava u nedelju 23. kolovoza na igralištu u Samoborskom Otoku, sudjeluje 8 veteranskih momčadi, a to su uz domaćine Samoborski Otok I i II, veterani Samobora, Sloge Suze, Croatie, Klokočevca, Mladosti iz Domaslovca i Kladja. Titulu lanjskih pobjednika branit će veterani Samobora, a za sve sudionike i posjetitelje organizatori su osigurali tekuća i jestiva osvježenja. Turnirske utakmice počinju već u jutarnjim satima, dok je završnica predviđena u kasnim poslijepodnevnim satima.

samobor veterani (757 x 505)

Lanjski pobjednici Memorijala Ivo Blažević-Ivek, veterani NK Samobor

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.