Veterani TOP-a osvojili Kraj Donji

19. kolovoza 2015.
Komentari isključeni
2.043 Pregleda

Aktualni prvaci Veteranske lige NS Samobor, nogometaši TOP-a iz Kerestinca osvojili su prvo mjesto na tradicionalnom 35. turniru veterana u Kraju Donjem, koji se odigravao u povodu blagdana Velike Gospe. Na igralištu SRC-a Bili brig nadmetanja igrača u najzrelijim godinama pratilo je više od dvije tisuće zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu, a za titulu pobjednika natjecalo se 8 veteranskih družina.

Kerestinčani su u prvom susretu savladali Zaprešić, a u polufinalu nakon boljeg izvođenja jedanesteraca nadvisili Dinamo iz Jakovlja. U finalu su kerestinečki dečki, nakon prave golijade pobijedili Pušću, i zasluženo podignuli pobjednički pehar. Dodatni razlog za slavlje bila je odluka organizatora turnira da za najboljeg igrača proglasi fantazistu TOP-a Damira Vratarića. Osvajanje ovog prestižnog turnira veteranima TOP-a bit će sigurno pravi podstrek pred početak nove prvenstvene sezone, i utakmice polufinala doigravanja za prvaka veterana Nogometnog saveza Zagrebačke županije koje će odigrati 17. rujna i 8. listopada protiv veterana Vrbovca.

Rezultati utakmica veteranskog turnira Kraj Donji 2015:

SAVSKI MAROF – PUŠĆA 2 : 6

SUTLA – STROJOPROMET 2 : 3

DINAMO JAKOVLJE – SAVA DRENJE 2 : 0

TOP – ZAPREŠIĆ 1 : 0

Polufinale:

PUŠĆA – STROJOPROMET 3 : 0

DINAMO JAKOVLJE – TOP 1 : 1 (4:5 – 11m)

utakmica za 3. mjesto:

STROJOPROMET – DINAMO JAKOVLJE 0 : 0 (11:12 – 11m)

FINALE:

TOP – PUŠĆA 4 : 3

Najbolji igrač turnira: DAMIR VRATARIĆ (TOP)

Najbolji vratar turnira: DUŠKO KRSTIĆ (Dinamo Jakovlje)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.