Županijska potpora za nove geodetske izmjere

14. kolovoza 2015.
Komentari isključeni
936 Pregleda

Zagrebačka županija uputila je gradovima i općinama na svom području javni poziv za prijavu programa i projekata za sufinanciranje izrade nove geodetske izmjere nekretnina na području Zagrebačke županije. Za tu namjenu Županija je osigurala 200 tisuća kuna. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 15. studenog.

Cilj sufinanciranja ovog programa poticanje je dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja na cijelom području Zagrebačke županije. Pravo na podnošenje prijava imaju jedinice lokalne samouprave koje u svojim razvojnim programima, planovima i proračunu za 2015. godinu već imaju planirana sredstva za to, pod uvjetom da se ti programi ne sufinanciraju na neki drugi način. Najviši iznos sufinanciranja pojedinog programa može biti 50 tisuća kuna.

Tekst javnog poziva i prijavni obrasci nalaze se na službenoj internetskoj stranici Zagrebačke županije.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.