Fotografija preuzeta s portala prigorje.hr

Priznanje za Klaonicu i preradu peradi Bastalec

31. srpnja 2015.
Komentari isključeni
1.469 Pregleda

Hrvatska poljoprivredna agencija predstavila je godišnje izvješće za 2014. godinu, prilikom čega su uspješnim korisnicima znakova domaćih proizvoda uručena priznanja, a među dobitnicima je Klaonica i prerada peradi Bastalec iz Blaškovca.

Daliboru Bastalcu koji se bavi uzgojem, proizvodnjom i trgovinom peradi,a ujedno je i potpredsjednik Zajednice obrtnika i poduzetnika HDZ-a Zagrebačke županije,  uručeno je priznanje za sudjelovanje u projektu dobrovoljnog označavanja mesa i korištenje znaka Meso peradi na svim vrstama peradi koje njegova tvrtka prerađuje. Priznanje mu je uručila djelatnica Odjela za tržište i marketing Hrvatske poljoprivredne agencije Petra Tudor.
Ovo priznanje je znak da je potrošnja domaćih proizvoda porasla i da ljudi prepoznaju kvalitetu naših proizvoda, što nam je izuzetno drago. „ – izjavio je Bastalec.

Uz Bastalca priznanja su uručena OPG-u Sanja Grčević, PIK-u Vrbovec, Tomislavu Petrusu i Gali d.o.o. .

(Tekst preuzet s portala www.prigorje.hr)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.