10 ekipa na tradicionalnom turniru u Domaslovcu

18. srpnja 2015.
Komentari isključeni
27.337 Pregleda

Veteranski nogometni klub Mladost i Mjesni odbor Domaslovec zajedničkim snagama u nedjelju, 19. srpnja, organiziraju svoj tradicionalni malonogometni turnir na travnjaku tamošnjeg nogometnog igrališta. Turnir je ove godine jednodnevni, a prijavilo se 10 momčadi: PERO I MILF, ŠLJUNČARE HORVAT, BUFET GRADNA, AUTOELEKTRIKA KRUNO, FORTIS DOMASLOVEC, PADOBRANCI, MJESNI ODBOR GRADNA, LAGANINI, FUŠERI i LIGA NIŽE.

Ukupno će biti odigrano 20 utakmica, a prva je na rasporedu sutra u 9:15 sati. Finale se očekuje oko 19:45, a nagrade su, kao i uvijek u Domaslovcu, primamljive, novčane, jestive, pitke i sportske. Nagrađeni će biti i najbolji strijelac te vratar i igrač turnira.

Organizator se pobrinuo da gledatelji uživaju i u dodatnim sadržajima kao što su tombola, natjecanje u potezanju užeta, osigurani su hladni napici, sladoled i niz drugih iznenađenja. Unatoč najavljenim vrućinama turnir će se sutra igrati , a igrači će imati više pauza za odmor.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.