Poček za pokaze

17. srpnja 2015.
Komentari isključeni
1.642 Pregleda

Grad Zagreb nije zaboravio na povrat preostalog dijela novca srednjoškolcima koji iz Samobora i drugih gradova gdje javni autobusni prijevoz obavljaju Samoborček i Autoturist putuju u zagrebačke škole. Prema današnjem odgovoru Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport, a sukladno uputama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, ovaj ured zagrebačke gradske uprave prikupio je i objedinio podatke iz 65 srednjih škola Grada Zagreba koji se odnose na više od 1400 učenika koji koji čekaju povrat novca za pokazne markice kupljene za razdoblje ožujak-lipanj ove godine.

Zahtjev za doznakom sredstava za te učenike Grad Zagreb je prema Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta uputio 9. srpnja. “Nakon što u proračunu Grada Zagreba zaprimimo sredstva za navedeno, započet će se s postupkom uplate sredstava na račune naznačene u obrascima za povrat sredstava.” – stoji u priopćenju koje potpisuje resorni zagrebački pročelnik Ivica Lovrić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    neki tek prije par dana dobili prvi dio ! sramota!