Predstavile se mlade samoborske rock nade

7. srpnja 2015.
Komentari isključeni
880 Pregleda

Iako je uvriježeno mišljenje da je ljeti Samobor umrtvljen grad, Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike Grada Samobora trudi se dokazati suprotno. Tako je Društvo, uz pomoć Zajednice tehničke kulture Grada Samobora i Zajednice tehničke kulture Zagrebačke županije, u nedjelju, 5. srpnja, organiziralo 5. Samoborski Rock Festival.

festival 1

Na festivalu, u nekadašnjem dvorištu Komunalca, u Perkovčevoj ulici, u raznim je postavama nastupilo desetak polaznika Samoborske Rock Akademije koji su zajedno sa svojim nastavnicima i mentorima pokazali što su sve naučili u protekloj školskoj godini: sviranje gitare, bas gitare i bubnjeva. Neki od njih pokazali su da znaju svirati i više od jednog instrumenta, dok su neki polaznici pokazali i svoje vokalne mogućnosti.

festival4

Kao podrška mladim polaznicima Rock Akademije na festivalu je nastupilo još pet bendova: Sunrise, Vrijeme Batina, Dusty Hats, Donkey Hot i 4Head, koji su publici odsvirali poznate rock and roll hitove ali i predstavili svoje pjesme. Iako su oni već odavno savladali osnovne vještine svirke (neki od njih i u Samoborskoj Rock Akademiji), Rock Festival predstavlja dobar način promocije poznatih samoborskih rock bendova.

festival 2

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.