“Prekidi” bez prekida

20. lipnja 2015.
Komentari isključeni
1.160 Pregleda

Samoborski kazališni amateri, okupljeni u družini pod nazivom PAX, u okrilju Pučkog otvorenog učilišta, sinoć su po drugi put, ponovno u punoj dvorani kina, odigrali svoj nagrađeni scenski komad “Devet najgorih prekida svih vremena”. Predstava je pobijedila ove godine na 18. Smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije i uz glavnu nagradu, nagrađena je i za režiju.

Mladi i talentirani samoborski glumci izmamili su ponovno puno smijeha, pa i ovacija publike, ali i pokoju suzu u gledatelja koje su prekidi ljubavnih veza zasigurno podsjetili i na neke od njihovih stvarnih životnih situacija.

Predstava “Devet najgorih prekida svih vremena” nastala je u suradnji PAX-ovaca i Jana Novosela, scenografsku palicu držala je Lana Predojević, a glumili su Jasmina Marić, Vjekoslav Leonard Prčić, Maja Ivčić, Mateja Librić, Nikola Telišman, Dražen Perković, Kristina Šoić, Marko Franceković, Ines Ibrišević, Aleksandra Keresman i Zvonimir Kufek.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.