Plesna “Frka u gradu”

15. lipnja 2015.
Komentari isključeni
1.222 Pregleda

Jučer poslijepodne stvorila se “Frka u gradu”. Nije riječ ni o kakvom problemu već o plesnoj produkciji Plesnog studija Pučkog otvorenog učilišta Samobor, održanoj u kino dvorani. Bila je to završna produkcija za ovu školsku godinu u kojoj su mali i veliki plesači i plesačice pod vodstvom umjetničke voditeljice i koreografkinje Emerencijane Rebić pokazali sve svoje plesno umijeće.

Uz video projekciju i ples dočarali su različite likove koji žive u jednom malom gradiću, u kojem se dogodila “frka” kada je Krado Ukralica ukrao vrijednu statuu iz muzeja. Potraga za njom sretno je završila jer su Čarko Čarobirko, mali detektivi i mnogi drugi pomogli u vraćanju statue na njezino mjesto. Za završni nastup rasplesane djece zaslužni su i roditelji koji su pomogli izrađujući potrebne rekvizite za plesni program.

(www.samobor.hr)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.