Koncertini Dani Glazbene škole Ferdo Livadić

27. svibnja 2015.
Komentari isključeni
1.145 Pregleda

Ovaj tjedan naša Glazbena škola Ferdo Livadić bogatim koncertnim programom obilježava Dane svoje škole u spomen na 30. svibnja 1799. godine, kada je rođen skladatelj čije ime s ponosom nosi. Nakon uvodnog mješovitog nastupa brojnih polaznika škole, održanog u ponedjeljak u samoborskoj franjevačkoj crkvi, sinoć su mali solisti i manji komorni sastavi svoje glazbeno umijeće pokazali u dvorani Samoborskog muzeja.

Danas, u srijedu, 27. svibnja, ova se glazbena prezentacija nastavlja u Zagrebu gdje će Glazbena škola Ferdo Livadić po prvi put nastupiti u maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Početak programa je u 20 sati. I preostala dva koncerta održat će se u to isto vrijeme, sutra, u četvrtak, 28. svibnja, u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda, također u Zagrebu, gdje su učenici ove samoborske škole već koncertirali i protekle 3 godine. Završni koncert bit će održan u petak, 29. svibnja ponovno u Samoboru, ovaj put u Galeriji Prica.

gs fl3 (1024 x 768)

Ulaz na sve koncertne programe učenika i profesora Glazbene škole Ferdo Livadić u Samoboru i Zagrebu je besplatan.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.