Nacionalni seminar HSLS-a u Samoboru

27. travnja 2015.
Komentari isključeni
1.362 Pregleda

HSLS-ovci iz cijele Hrvatske okupili su se tijekom vikenda na seminaru održanom u Hotelu Lavica s ciljem pripreme za parlamentarne izbore i ne bi li razmijenili iskustva u radu te učvrstili pozicije stranke i dodatno se educirali prije ulaska u izbornu kampanju. Seminaru su nazočili predsjednici HSLS-ovih županijskih vijeća i koordinatori izbornih jedinica, a uz politička, posebno su se bavili gospodarskim temama. U tome su im pomogli stručnjaci iz njemačke Zaklade Friedrich Naumann Stiftung koja promiče liberalnu demokraciju.

photo 3 (1024 x 768)

Seminar su otvorili predsjednik stranke Darinko Kosor te potpredsjednica HSLS-a, predsjednica samoborskog ogranka i koordinatorica stranke u 7. izbornoj jedinici, dr. Linda Rossini Gajšak. Aktivni sudionici bili su Charles du Vinage, voditelj projekta Zaklade Friedrich Naumann za Jugoistočnu Europu i Manfred Richter, član Upravnog odbora Zaklade Friedrich Naumann te bivši zastupnik FDP-a u Bundestagu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Ak su ovo HSLS-ovci iz cijele republike onda je ovo stranka sa velikim potencijalom. Zajedno sa Reformiranim i nereformiranim HNS-ovcima su blizu praga od 1,5-2 % glasova hrvatskih birača.