Najnovije

6 karate medalja na Zlatnom pojasu Čačka

27. travnja 2015.
Komentari isključeni
867 Pregleda

Mlade karateke Karate kluba Samobor nastupili su u subotu na jednom od najstarijih turnira u Europi, 44. Zlatnom pojasu Čačka, na kojemu je sudjelovalo 950 mladih sportašica i sportaša iz sedam država. Bila je to još jedna potvrda kvalitete samoborskog karatea koji je u Čačku nastupio sa sedmero svojim mladih natjecatelja koji su odličnim karateom najavili svoju blistavu međunarodnu karijeru.

Najuspješniji su u Čačku bili ovoga puta fenomenalna Paula Šogorić te isto tako nadmoćan Ivan Terihaj koji su svaki u svojoj kategoriji dominirali te zaluženo ponijeli zlatna odličja u Samobor. Korak do zlata bila je i Magdalena Šuflaj, koja je i srebrom pokazala veliki napredak i odlično karate umijeće. Brončanom madaljeom okitio se Dario Szel koji se sa svakog natjecanja počeo vraćati s odličjem oko vrata. Broncu je u katama osvojio i Dino Šimunec, ali zbog ozljede u ekipnim mečevima, nije mogao nastupiti i u borbama u pojedinačnom dijelu turnira. Muškoj borbenoj ekipi učenika u sastavu Mislav Blažeković, Dario Szel, Dino Šimunec i Ivan Terihaj pripalo je treće mjesto.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.