“Crnogorac u krevetu” u novom izdanju

15. travnja 2015.
Komentari isključeni
970 Pregleda

Kazališna predstava “Crnogorac u krevetu” sinoć nije napunila samoborski kino kao kod prve izvedbe iako se ovaj put radi o sasvim novom scenariju koji se bavi načinom razmišljanja, djelovanja i života prosječnog crnogorskog bračnog para. Razlog tomu zadržani je isti naziv predstave koji je za publiku bio zbunjujući, pa je većina vjerojatno smatrala da je riječ samo o novoj izvedbi, ali i kratko vrijeme od prethodnog uprizorenja do danas.

5 (1024 x 768)

Predstava se bazira na crnogorskom mentalitetu, koji ugrađen u sve sfere svakodnevnog života ovo djelo čini originalnim. Tako svi oni kojima odgovara profil humora što ga nudi “Crnogorac u krevetu” mogu puna dva sata uživati u izvedbi dvoje glumaca, Predraga Šuškavčevića i Ane Šimundže Selski.

6 (1024 x 768)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.