(Pre)važna pobjeda “lavica”

14. travnja 2015.
Komentari isključeni
974 Pregleda

Vrijednu i važnu pobjedu od 29:27 ostvarile su u dvorani škole Bogumila Tonija rukometašice Samobora u 22. kolu Prve hrvatske lige nad igračicama Dalmatinke iz Ploča. Dalmatinka je povela, no, s 22. minutom naše su se djevojke probudile, postale uigranije i uspjele doći do (pre)važnih bodova. U borbi za opstanak u prvoligaškom društvu, s ukupno 9 bodova na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice, primaknule su se ekipi Bjelovara, koja na 12. mjestu ima 10 bodova.
Za Samobor su igrale: Hofer (2), Sabljak (6), Vapnar, Štrkalj (4), Kanceljak, Azinović, Burić, Pilić, Lucević, Kozlovec (7), Horvatić, Prodanović (1), Spajić (3). Čalušić (6).

U utakmici Treće hrvatske lige, igračice Samobora izgubile su u Rudama od ekipe Siska 19:28. Početak utakmice bila je ravnopravna borba s izjednačenim rezultatom, no već nakon 20 minuta Siščanke su uspjele nametnuti svoj ritam koji “mlade lavice” nisu mogle pratiti.
Za Samobor su igrale: Horvat, Haramina, L., Grgečić (3), Vapnar (4), Hofer, M. Kupres (1), I. Kupres, Trošelj, Lucević, Prodanović (2), Haramina, A., Katanec, Lakić (1), Kanceljak (7), Tomašković (1).

U nedjelju se u Dugom Selu igrao 8. krug Hrvatske mlađe kadetske rukometne lige za djevojke 2000. godište. Samoborke su, kao evidentno slabija ekipa, izgubile od Dugog Sela ’55, s 9:26.
Za Samobor su u ovoj utakmici igrale: Skendrović, Grubišić, Belanić (2), Radek (1), Kovač (2), Škreb, Drvenkar, Ladan (1), Kralj, Dravinec (2), Matijaščić, Karasman i Slakoper (1).

Nedjelja očito nije bila dobar dan da mlade igračice ŽRK Samobor, pa su izgubile i od Ivanića 17:19.
Za Samobor su protiv Ivanića igrale: Skendrović, Grubišić, Belanić (4), Radek (2), Kovač (3), Škreb, Drvenkar (3), Ladan (1), Kralj, Dravinec (5), Matijaščić, Karasman i Slakoper.

Jasmina Marić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.