Pekarnica i kafić – 2 u 1!

4. travnja 2015.
Komentari isključeni
5.639 Pregleda

Samoborska ugostiteljska ponuda od jučer je obogaćena otvorenjem novog, prekrasno uređenog ugostiteljskog objekta, Caffe bara Morea. Moderno dizajnirani kafić otvoren je u sklopu pekarnice Samoborska peka u Ulici grada Wirgesa na križanju s Uskočkom i Mlinskom, u prostoru nekadašnjeg Elektrona i Končara.

3 (1024 x 768)

Na otvorenju Caffe bara Morea, uz druge goste, bio je i samoborski gradonačelnik Krešo Beljak. Sve ih je zabavljao sve popularniji samoborski tamburaški sastav “Od sumraka do zore”.

4 (1024 x 768)

Kako kažu vlasnici ovog novog lokala, Sebajdin i Halil Martinaj, uskoro će se u kafiću, uz standardnu ponudu, moći naručiti i slasni kolači i ukusan sladoled. Razmišljali su i o pušačima, pa će za njih biti otvoren poseban odjel, a s dolaskom toplijih dana i terasa prema obližnjoj Gradni. Braća Martinaj u budućnosti planiraju proširenje ponude na restoran, koji bi, kada se za to stvore uvjeti, trebao proraditi na katu istog objekta.

2 (1024 x 768)

Pekarnica Samoborska peka i Caffe bar Morea u Ulici grada Wirgesa otvoreni su od 5, odnosno od 7 sati, pa do 23 sata, a Samoborska peka posluje i na Trgu kralja Tomislava, samo kao pekarnica, i to od 0 do 24 sata.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Još jedan kafić i još jedna pekara. Sad još samo kladionica fali.