Nacionalna priznanja za “profectusovce”

2. travnja 2015.
Komentari isključeni
1.162 Pregleda

U Hotelu Panorama u Zagrebu prije nekoliko dana održana je redovita godišnja skupština Hrvatskog judo saveza na kojoj su, nakon uobičajenih skupštinskih tema, dodijeljena i priznanja Hrvatskog judo saveza najboljim pojedincima i klubovima za postignute rezultate u 2014. godini.

2 (1024 x 768)

Priznanje za osvojeno 1. mjesto u Ligi kadetkinja i mlađih kadetkinja dobio je Judo klub Profectus Samobor. Ženska kadetska ekipa Judo kluba Profectus Samobor u sastavu Lucija Šinkovec, Matea Brletić, Helena Vuković, Lorena Štengl i Katarina Lucija Vuković 22. studenog prošle godine u premijernom nastupu u Hrvatskoj kadetskoj ligi osvojila je prvo mjesto i tako zaslužila ovo priznanje.

3 (1024 x 484)

Za najuspješniju kadetkinju Hrvatskog judo saveza za 2014. godinu proglašena je Katarina Lucija Vuković. Ona je u prošloj godini uspješnim nastupima na Europskim kadetskim turnirima iz serije Međunarodne judo federacije osvojila 2. mjesto na godišnjoj svjetskoj kadetskoj listi u svojoj kategoriji.

Vladimir Vuković

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.