Poraz “mladih lavica” u Karlovcu

31. ožujka 2015.
Komentari isključeni
961 Pregleda

Uz seniorke, koje su se u 20. kolu Prve hrvatske lige domogle boda u ogledu sa Splitom 2010., i mlađe su selekcije samoborskih “lavica” proteklog vikenda bile aktivne.

U 18. kolu 3. hrvatske lige za rukometašice igračica Karlovac Švarče pobijedile su drugu postavu “lavica” 30:13. Evidentno jača ekipa Karlovca odlučno je vodila ovu igru u kojoj samoborske igračice nisu mogle pratiti nametnuti im ritam. Za Samobor su igrale: Horvat, L. Haramina, Grgečić (1), Vapnar (1), Hofer, M. Kupres (3), I. Kupres, Trošelj, Haramina (1), Katanec, Lakić, Kanceljak (6) i Tomašković (1).

U 16. krugu Međužupanijske lige 2000. godišta, Samoborke su u prvoj utakmici ovog kola pobijedile RK Sesvete Agroproteinku 2 16:14. Naše su se djevojke pokazale spremnijom ekipom te zasluženo slavile. Za Samobor su igrale: Skendrović, Grubišić, Belanić (6), Radek (5), Kovač (4), Škreb, Drvenkar, Ladan, Dravinec, Karasman i Slakoper (1).

Protiv prvog sastava Sesvećanki drugačija slika na terenu. Mlade Samoborke nisu uspjele pronaći način kako se ravnopravno boriti s ovom protivničkom ekipom, pa su izgubile s uvjerljivih 10:30. Za Samobor su igrale: Skendrović, Grubišić (1), Belanić (1), Radek (3), Kovač, Škreb, Drvenkar (4), Ladan, Dravinec, Karasman (1) i Slakoper.

Jasmina Marić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.