Najnovije

Na Samoborskom proljetnom sajmu predstavljena brošura projekta Peertner

31. ožujka 2015.
Komentari isključeni
851 Pregleda

Voditeljica Projekta “Kolegijalno podupiranje među učiteljima po načelima coachinga, s ciljem stvaranja poticajnog okruženja za učenike – Peertner”, Marija Galic Kotarski, učitelji i ravnatelj Osnovne škole Milana Langa iz Bregane i članice Hrvatskog učiteljskog društva Samobor predstavili su na Samoborskom proljetnom sajmu brošuru Projekta s ciljem promicanja metode coachinga stručnoj i široj javnosti. Brošura predstavlja ciljeve Projekta, donosi sažetak svih dosadašnjih aktivnosti sudionika i članova projektnih timova te prenosi osnovne coaching metode iz priručnika slovenskih autorica i voditeljica Projekta, Zore Rutar Ilc, Brigite Žarković Adlešić i Blanke Tacer. Pisani prilozi i brojne fotografije ilustriraju radnu atmosferu na radionicama i susrete učitelja dviju partnerskih škola – Milana Langa iz Bregane i Martina Krpana iz Ljubljane te članica Hrvatskog učiteljskog društva Samobor.

Projekt Peertner u završnoj je fazi i ovim javnim predstavljanjem započinje niz aktivnosti na promicanju ove, u svijetu prihvaćene metode komunikacije kojom se unapređuje stručni i osobni razvoj učitelja, profesora, odgajatelja i roditelja te stvara pozitivno i poticajno okruženje za odgoj i obrazovanje te kvaliteta obrazovnog sustava.

Marica Jelenić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.