Najnovije

“Lavicama” bod protiv Splita

30. ožujka 2015.
Komentari isključeni
986 Pregleda

ŽRK Samobor – ŽRK Split 2010 26:26

Samoborske “lavice” izvukle su u subotu u dvorani škole Bogumila Tonija bod iz gotovo izgubljene utakmice s igračicama Splita 2010. Završilo je 26:26. Bnila je to brza, žestoka i napeta utakmica, puna prevrata i neizvjesnosti do samog kraja. S obzirom na uloženu energiju u borbu od strane obje ekipe, mogli bismo reći da je ovakav rezultat najpravdeniji.

Brza, žestoka i napeta utakmica puna prevrata i neizvjesnosti do samog kraja. S obzirom na uloženu energiju u borbu od strane obje ekipe, mogli bismo reći da je ovakav rezultat doista fer.

Za Samobor su igrale: Hofer (2), Sabljak (9), Štrkalj (5), Tomašković, Azinović, Burić, Pilić, Lucević, Kozlovec (6), Makarun, Horvatić, Prodanović, Spajić (2) i Čalušić (2).

Samoborke su i dalje pretposljednje, sada sa 7 bodova. U sljedećem kolu, koje se igra u srijedu, 8. travnja, “lavice” odlaze na teško gostovanje u Rijeku gdje ih dočekuje drugoplasirani Zamet.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.