Najnovije

Katarini izmakla bronca, Petri repasaž

30. ožujka 2015.
Komentari isključeni
980 Pregleda

Ovog vikenda u Lignanu je održan Europski juniorki kup iz serije turnira Međunarodne judo federacije s 416 natjecatelja iz 25 zemalja.

Katarina Lucija Vuković iz Judo kluba Profectus Samobor, u kategoriji preko 78 kilograma, kao jedna od nositeljica u prvom je kolu bila slobodna, a u drugom pobjeđuje Mađaricu Vargu. U polufinalu, uz dobru borbu, gubi od iskusnije Poljakinje Zalezcni, a u borbi za broncu od osvajačice turnira u Portugalu, Ukrajinke Kyrychenko. Katarina na kraju osvaja 5. mjesto, 20 bodova i novi rast na Svjetskoj juniorskoj rang listi.

 

petra1 (1024 x 1366)

Jedina predstavnica Judo kluba Samobor na ovom turniru bila je Petra Pandža u kategoriji do 63 kg i u konkurenciji 28 natjecateljica. U prvom kolu borila se protiv domaće predstavnice, Talijanke Simeoli i u vrlo izjednačenoj borbi izgubila na jedan shido. Nažalost, njezina protivnica gubi borbu za polufinale i Petra ostaje bez prilike za repasaž.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.