Unity S postao punopravan član Hrvatskog mažoret saveza

2. veljače 2015.
Komentari isključeni
1.565 Pregleda

Na svečanoj, 21. skupštini Hrvatskog mažoret saveza, održanoj jučer u Rijeci u povodu obilježavanja 20. godišnjice postojanja Hrvatskog mažoret saveza, sudjelovale su i predstavnice Grada Samobora, mažoretkinje kluba Unity S iz Pavučnjaka. U radnom dijelu skupštine Unity S jednoglasno je primljen u punopravno članstvo Hrvatskog mažoret saveza, a njihova predsjednica Ivana Kišan je nakon odrađenog sudačkog pripravništva dobila licencu za nacionalnog suca Hrvatskog mažoret saveza.

4 (1024 x 768)

Na ovoj skupštini mažoretkinje Unity S-a nominirane su za nagradu HMS-a za vrhunske rezultate u najtežim uvjetima. Iako nagradu nisu osvojile, ponosne su što je njihov ustrajan rad Savez zamijetio.

3 (1024 x 576)

U neformalnom dijelu skupštine ove su djevojke naš grad predstavile na svečanom domjenku s tradicionalnim samoborskim proizvodima i vinima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.