Ukinuta naplata parkiranja na novom autobusnom kolodvoru

2. veljače 2015.
Komentari isključeni
2.447 Pregleda

Nakon uvođenja novog režima i naplate parkiranja s prvim danom 2015. godine, Grad Samobor je danas odlučio da se parkiranje na novom autobusnom kolodvoru ipak neće naplaćivati. Iako je sniženjem cijena parkiranja, a ujedno i proširenjem zona naplate, cijena na vanjskom parkiralištu autobusnog kolodvora iznosila simboličnih dvije kune po satu, u gradskoj upravi prihvaćene su sugestije većine građana i od naplate na novom kolodvoru se odustalo. Parkiranje u garaži novoga autobusnog kolodvora naplaćivat će se i dalje prema utvrđenoj cijeni od 3 kune po satu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Ovaj naš gradonačelnik je čista inteligencija! Prije mjesec dana je uveo naplatu koju sad ukida “zbog sugestija građana”! Tko će platiti troškove tabli, parkirnih aparata i slične opreme zbog diletantizma jednog čovjeka? Ja sam isto građanin pa sugeriram da gradonačelnik od svoje plaće plati ovakve bedastoće!

  2. Avatar

    A kaj neko zna od kuda su ovi “lepi” črleni autobusi – došli ? Kaj ih je možda SDP (Leipzig) rashodoval !?