Ujedinjenjem do stolnoteniske dvorane

2. veljače 2015.
Komentari isključeni
1.153 Pregleda

Samoborski stolnoteniski klub održao je proteklog vikenda redovitu, 48. po redu godišnju skupštinu. Iz podnesenih izvješća o radu i financijskog izvješća vidljivo je da ovaj klub ide u dobrom smjeru što govori podatak da je STK Samobor na 12. mjestu od 83 kluba na pojedinačnim natjecanjima Hrvatskog stolnoteniskog saveza i drugi na rang listi Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije.

Na ovoj skupštini došlo je promjene članova Predsjedništva, Nadzornog odbora i Disciplinske komisije što će, vjeruju u Klubu, donijeti dodatni zamah u radu. Usvojen je novi Statut usuglašen s novim Zakonom o udruga i Zakonom o sportu.

I ove godine, treći put uzastopno, za stolnotenisača Kluba u 2014. godini izabrana je Zara Ilić koja slovi kao vrlo perspektivna mlada igračica. U Klub su došla i dva nova renomirana trenera, Ivan Vidolin i Irena Rukavina, koji su uključeni u rad s najmlađima.

Skupštini su se obratili dopredsjednik Samoborskog športskog saveza Dragutin Marović, predsjednik Mjesnog odbora Klokočevec Dragutin Bošnjak i predsjednik Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje Viktor Jozić. Svi nazočni su se ujedinili u ideji da se krene u realizaciju projekta nove stolnoteniske sportske dvorane koju bi dva kluba zajednički koristila u ostvarenju visoko postavljenih ciljeva.

Krunoslav Znika

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.