Počele prijave za fašnički “Srakotrk”

16. siječnja 2015.
Komentari isključeni
1.447 Pregleda

Čak 300 maskiranih mališana i ove će godine optrčati Slobodnu fašničku republiku Samobor na još jednom Srakotrku. U tijeku su prijave za ovu popularnu dječju orijentacijsku utrku, a s obzirom da je broj natjecatelja ograničen dobro bi bilo javiti se što prije.

Prijave se šalju isključivo na e-mail: franjo.budi@zg.t-com.hr , a moraju sadržavati ime i prezime potencijalnog natjecatelja, godište rođenja i kategoriju. Mailovi se primaju do srijede 11. veljače, odnosno do popunjenja mjesta.

Srakotrk je na rasporedu u subotu, 14. veljače od 11 sati sa startom na Trgu Matice hrvatske i trči se bez obzira na vremenske prilike. U fair-play duhu Samoborskog fašnika, sva djeca koja obiđu sve kontrolne točke i dođu do cilja dobit će medalju, a za uspomenu će im ostati i mapa Slobodne fašničke republike.

Dodatne informacije o Srakotrku mogu se naći i na stranicama www.fasnik.com i www.okjapetic.hr .

fasnik2015_srakotrk_prijave_02 (757 x 504)

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.