Veselje među “lavicama” zbog pobjede u Kupu

15. siječnja 2015.
Komentari isključeni
1.400 Pregleda

Radost se sinoć vratila na lica samoborskih “lavica” jer su u osmini finala Kupa Hrvatske za rukometašice u Sportskoj dvorani Bogumila Tonija pobijedile starog rivala, zagrebačku Trešnjevku, 29:28. Bio je to susret u kojemu su ekipe, s obzirom na situaciju u oba kluba, odigrali izjednačenu utakmicu u kojoj su Samoborke pokazale malo veću volju, želju i htjenje za prolaskom dalje. Međutim, ne manje važno je to da ovakva pobjeda samoborskim “lavicama” jako puno znači na moralnoj razini. Izuzme li se šesnaestina finala Kupa protiv Zaprešića, samoborska je rukometna vrsta već duže vrijeme u negativnom nizu i sigurno će ih ovakav rezultat osnažiti za subotnji nastavak prvoligaškog prvenstva u kojemu igraju važnu utakmicu protiv RK Bjelovara.

Igračice i vodstvo kluba zahvaljuju vjernoj publici na odličnom odazivu na utakmicu u neatraktivnom terminu, te ih sve ponovno pozivaju da dođu u subotu u 18 sati i 30 minuta te podrže naše cure u borbi za prve prvoligaške bodove ove sezone.

Boje “lavica” protiv Trešnjevke su branile: Iva Kupres, Karla Hofer, Diana Sabljak (6), Ivona Štrkalj (7), Lucia Tomašković, Patricija Tomašković, Iva Burić (2), Biljana Pilić, Anamarija Vapnar, Maja Kozlovec (5), Ivana Makarun (1), Margareta Horvatić, Petra Prodanović, Ines Lisjak (2), Marina Spajić (1) i Bernarda Čalušić (5).

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.