Najnovije
Županijske ceste spremne za zimsku sezonu (14. studenoga 2019. 14:32)
Nezaposlenost u Samoboru i dalje pada (14. studenoga 2019. 13:43)
Noć kazališta u Samoboru (14. studenoga 2019. 13:26)
Mimikrija Marte Tute u Bunkeru (14. studenoga 2019. 13:06)
Od Mjeseca hrvatske knjige do Interlibera (13. studenoga 2019. 17:24)
Kineska iskustva Matije Razuma (13. studenoga 2019. 14:47)
Uz Sinišu Škaricu kroz zlatno doba vinila (13. studenoga 2019. 11:40)

Čarobni “White Christmas” Vlatke Burić

22. prosinca 2014.
Komentari isključeni
3.295 Pregleda

Blagdansko ozračje nezamislivo je bez omiljenih božićnih pjesama koje stvaraju ugođaj zbog kojeg toliko volimo uživati u ovom blagdanu. Ovom ugođaju nije odoljela ni Vlatka Burić te je ljubiteljima božićnih balada odlučila darovati vlastitu izvedbu pjesme “White Christmas” kojoj je dala svoj prepoznatljivi pečat. Nakon pjesme “There with me”, kojom je okušala sreću na natjecanju za švicarsku predstavnicu na Eurosongu, slušatelji u njenom glasu imaju priliku uživati i u čarobnom iščekivanju Božića.

Za pjesmu “White Christmas” upravo je snimljen i video spot. Kao i u svemu što radi, Vlatki najveću podršku pružaju suprug Ante i 2,5 godišnja kćerkica Ema koja je zajedno s mamom uživala pred kamerom. ”White Christmas’ je moja najdraža božićna pjesma i oduvijek sam ju htjela sama otpjevati. Božić je moj najdraži blagdan jer sam izuzetno vezana za svoju obitelj i neizmjerno uživam u blagdanskom ugođaju u krugu najmilijih. Zbog svega toga nekako mi se činilo sasvim logično da taj osjećam podijelim i sa svojom publikom’, kaže Valtka povodom izlaska spota. Ante Dujmović režirao je spot, a u njemu se pojavljuju i čitava Vlatkina obitelj.

Lijepa pjevačica zablistala je u svečanom blagdanskom izdanju u raskošnoj haljini poznatog branda Sherri Hill koji u kojem odnedavno mogu uživati i Hrvatice. Za njen cjelokupan izgled bili su zaduženi Fairplay frizerski salon & Julija Horvat te vizažistica Andrea Leko.

Raskošan i školovan glas Vlatke Burić prepoznali su i producenti svjetskog glasa poput Juda Friedmana, autora koji je surađivao s mega popularnim umjetnicama poput Tine Turner i Whitney Houston. Njihova se suradnja nastavlja i dalje, a Vlatka svojim glasom i izvedbama punim emocija i strasti nastavlja oduševljavati kako domaću, tako i stranu publiku.

Ivana Emele

Studirala talijanski i španjolski jezik uz književnost na Filozofskom fakultetu, te vanjsku trgovinu na Ekonomskom fakultetu. Radijsku karijeru započela 1994. godine na Radio Samoboru. Danas radi kao voditeljica programa, odnosno „one girl show“ u programu Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.