Duhovna obnova na Cerini

15. prosinca 2014.
Komentari isključeni
1.531 Pregleda

Duhovni vikend za Obiteljsku zajednicu Ekosspiritus, organiziran je proteklog vikenda u Samoborskom gorju. Sudjelovale su čitave obitelji, djeca i roditelji. Program za odrasle i veću djecu vodio je Radovan Librić, a za najmanje Martina Odak. Na Cerini su se izmjenjivali trenuci u katehezi, molitvi, pjesmi, komunikaciji, blagovanju, igri, osmjehu i tišini.

Cerina se je tako opet otvorila ljudima u svoj svojoj ljepoti, a ljudi Bogu i sebi, pogledavši u svoje srce. Susret je završen euharistijom koju je predvodio vlč. Vlado Razum, duhovnik u bogosloviji. Biranim riječima ohrabrio je obitelji za nastavak životnog
hoda i pozvao iz na primjeru evanđelja biti glas Boga na svim mjestima gdje djeluju, žive i rade.

3 (1024 x 683)

Da je duhovna obnova potrebna svima pokazuje i sudjelovanje poznatog televizijskog voditelja i novinara Roberta Knjaza u ovom susretu na Cerini. On je i član Obiteljske zajednice Ekosspiritus.

Radovan Librić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.